• poʻo ʻaoʻao - 1

He aha kāu shampoo lauoho punahele?

ʻO ka shampoo lauoho he mea hoʻomaʻemaʻe i hoʻohana ʻia no ka wehe ʻana i ka lepo, ka aila, a me ke kūkulu ʻana o ka huahana mai ka lauoho a me ke poʻo. Kōkua ia i ka mālama ʻana i ka lauoho maʻemaʻe a olakino. Ke koho ʻana i kahi shampoo, he mea nui e noʻonoʻo i kou ʻano lauoho a me nā pono mālama lauoho kūikawā āu e loaʻa ai, e like me ka maloʻo, ka ʻaila, a i ʻole ka lauoho i mālama ʻia. Aia kekahi shampoos i hoʻolālā ʻia no nā kumu kikoʻī, e like me ka volumizing, moisturizing, a i ʻole ka hoʻomaʻamaʻa ʻana.

ʻO "Sampoo hoʻomaʻemaʻe aila hoʻomaʻemaʻe" he ʻano shampoo i hoʻolālā ʻia e kōkua i ka mālama ʻana i ka aila nui a me ka momona ma ke poʻo a me ka lauoho. Hoʻokumu ʻia kēia mau shampoos e hoʻomaʻemaʻe mālie i ka ʻili poʻo, wehe i ka aila nui, a waiho i ka lauoho me ka ʻole o ka wehe ʻana i ka makū pono.

Ke ʻimi nei i kahi shampoo hoʻomaʻemaʻe ʻaila hoʻomaʻemaʻe, pono e noʻonoʻo i nā mea ʻai, e like me nā mea hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe a me nā ʻaila kūlohelohe e hiki ke kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i ka hana ʻaila. Eia kekahi, hiki i kekahi mau shampoos hoʻomalu aila ke loaʻa i nā mea e like me ka aila kumulāʻau kī, peppermint, a i ʻole salicylic acid e kōkua i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ke poʻo a mālama i kahi ʻano kaulike.

Ke koho ʻana i kahi shampoo hoʻomalu aila maʻemaʻe, he manaʻo maikaʻi e noʻonoʻo i kou ʻano lauoho kikoʻī a me nā hopohopo ʻē aʻe āu e loaʻa ai, e like me ka dandruff a i ʻole ka naʻau. Hiki i nā shampoos like ʻole ke hāʻawi i nā pono like ʻole, no laila ʻo ka ʻimi ʻana i ka mea kūpono no kāu mau pono ke kī.

No ka loaʻa ʻana o kahi hoʻopau maʻemaʻe a silky, e noʻonoʻo paha ʻoe i nā shampoos i kapa ʻia he moisturizing, hydrating, a i hoʻolālā ʻia no ka mālama frizz. E ʻimi i nā mea e like me ka ʻaila argan, ka ʻaila niu, a i ʻole ka pata shea, hiki ke kōkua i ka hānai a hoʻomaʻamaʻa i ka lauoho.

ʻO kahi koho kaulana no kahi shampoo e hāʻawi ana i kahi hoʻopau maʻemaʻe a silky ʻo ia ka "DLS Smooth and Silky Shampoo". Hoʻolālā ʻia kēia huahana e kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i ka lauoho maloʻo, pohō a waiho ʻia me ka ʻoluʻolu a hiki ke mālama ʻia. ʻO kahi koho i loaʻa nui i ka poʻe he nui i ʻike maikaʻi no ka loaʻa ʻana o kahi lauoho ʻoluʻolu a silky.

1 2

 

 


Ka manawa hoʻouna: Jan-19-2024